BAZENI IN WELLNESS PROGRAM

Uvodna - Spa

Ko vaš spa ni v uporabi, dodamo nekaj »dražljivih vodnih funkcij« s proizvodi WaterCrystal. Vsi izdelki so vgrajeni za krovne namestitev. Poglejte si izdelke, ki bi se najbolje ujemali vašemu projektu:

  • Crown
  • Fyrefly
  • Laminarni
  • Stream (NOVO! TriStream, WMD115)

Crown

Crown proizvaja nežno škropljenje, da zabava otroke in hladi vaš bazen. Poleg vizualnega ugodja, Crown proizvaja v ozadju nežen, pomirjajoč zvok. Oba Stream Jet in Crown Jet imata zamenljive glave. Če želite hitro spremeniti učinek, lahko preprosto odvijemo zgornji del in nadomestimo. Krovno vgrajen za stene bazen, vodnih curki lahko sežejo do 1.8 m v višino in dobro delujejo tudi v zaporedju. Varno za otroke ob predpisani uporabi.

Fyrefly Jets

Fyrefly Jet z enostavno vgradnjo v vašem krovu pride v osvetljeni in nerazsvetljeni različici. Vodni curek je lahko projiciran v vzorcu metle ali v vzorcu linearnega pršila. Namestite razvrščene za ustvarjanje igrivega obočnega učinka. Luknje se lahko nastavijo pod kotom 20 ali 40 stopinj za različne obočne višine. Varne za otroke pri uporabi v skladu z navodili.

Laminars

Crystal fontane je originalno ime za dvorišču zabavo. Laminarni učinek je visokotehnološko iluzija. Voda je tako dobro nadzorovana, da ustvarja neprekinjeno vodno podobo stekleni šibi, ki pade v vodo skoraj brez zvoka in pljuska. Ko so dodana optična vlakna spreminjajoče se barve, in povezana z visoko kakovostnim razsvetljevalcem optičnih vlaken, vse skupaj proizvaja osupljive večerne svetlobe spektakle. Spektakularni so prav tako v bazenih ali zdraviliščih in se lahko namestijo znotraj krova. Na območju z nizkim vetrom te "vodne šibe/palice" dosežejo do 2 metra visoko in lahko potujejo do 3 metre daleč brez razpada. Največja višina in razdalje se lahko razlikujejo glede na kakovost vode in lokalnih pogojev. Varne za otroke pri uporabi v skladu z navodili.

Stream Jets

Elegantni vodni tokovi, ki preoblikuje kakršenkoli bazen v osupljiv vodnjak. Curki vode dobro delujejo v kombinaciji, da ustvarijo zaveso obočne vode. Ta lepi šobe, v celoti nastavljive v krov bazena, lahko proizvajajo tok vode, približno 2.5 metrov visoko. Lahko poskusite tudi Stream Jet Multi za ustvarjanje višjih lokov. Oba Stream Jet in Crown Jet imata zamenljive glave. Če želite hitro spremeniti učinka, lahko preprosto odvijete zgornji del in nadomestite z drugim. Curki so 3/8"premera in jih lahko uporabljate v zdraviliščih, da ustvariti dramatičen učinek. Kot pri vseh naših izdelkih blagovnih znamk WaterCrystal, so otrokom varne za uporabo v skladu z navodili.