Šobe - Uvodna

Crystal Fountains izdeluje polno vrsto tradicionalnih in inovativnih vodnih curkov v različnih velikostih in podobah:

 • Gazirani
 • Razpočeni
 • Kaskadni
 • Peresasti
 • Penjenje
 • Pahljačasti
 • Tekoč
 • Peneči
 • Dežne zavese
 • Pršenje in še več ...
   

Burst Jet

NBJ Burst Jet se uporablja za samostojni visoki strel ali "izbruh" učinek. Poudarek na oblikovanju curka omogoča prilagoditev vzorca škropljenja in obsega vode. Curek ustvarja tesen vodni tok, ki se dviga hitro, vendar razprši na vrhuncu, tako da nežno, na nadzorovan način, pade.

NCA Cascade Jet

Gejzirju podobni izbruh peneče bele vode, Cascade Jet izleti iz površine, nato pa pade močno v stožčastem vzorcu. Zagotavlja optimalne vizualne in zvočne učinke. Idealen za srednje velike in velike zaslone. Odvisen od nivoja vode.

NDH Dandelion Hemisphere

Občutljiv in plavajoč učinek regrata, Dandelion Hemisphere ima medsebojno povezane plošče vode, ki se svetlikajo na površini. Idealno za centre, avle in brezvetrna področja. Niso odvisni od nivoja vode.

NDS Dandelion Sphere

Utripajoča krogla povezuje vodne diske, Dandelion Sphere je zelo podoben sodobnemu kosu skulpture, ko ni v uporabi kot vodni element. Idealno v zaprtih centrih, avlah in brezvetrnih področjih. Dih jemajoč vodni učinek, ko je osvetljen. Niso odvisni od nivoja vode.

NEA Plume Jet

Dolgi in vitki stolpci vode, ki prikazuje privlačen »petelinji rep«. V blagih vetrovih se lahko NEA Plume Jet uporablja tudi za vertikalne učinke, kotna pršeče palice in obroči. Niso odvisni od nivoja vode.

NEF Plume Jet (Prilagodljiv)

Podolgovat stolpec vode z impresivnimi vertikalnimi učinki. NEF Plume Jet daje eleganten učinek »petelinjega rep« v rahlem vetru. Primarno za uporabo v srednje velikih in velikih zaslonih. Niso odvisni od nivoja vode.

NES Clear Stream Jet

NES Jet zagotavlja čisti vodni tok delovanja ter možnost reguliranja pritiska na cevi z odprtinami in razpršilnimi obroči, kjer je potreben enoten izhod. Niso odvisni od nivoja vode.

Low Level Bubbler - NOVO

Kupček gazirane vode na nizki ravni, na visoki ravni pa postane Foam Jet pljuskajoč, peneč stolpec. Idealen za srednje velika in velike zaslone. Zagotavlja optimalne vizualne in zvočne učinke. Odvisen od nivoja vode.

NFC Fog Jet

NFC100 serija krovna različica Fog column Nozzle ustvarja hladni megleni stolpec, ki se razširja do višine 2.7 metra ali več. Ta učinek je uporaben v animirani prikazovalnikih za simulacijo dima, ali kot učinek ozadja. Ta učinek je lep ponoči, ko je osvetljen. Preprosto animiran s preklapljanjem zraka in vode avtomatski kontrolni ventil ustvarja "izpuh" megle. Razlike v vodi in zračnem tlaku lahko naredijo od nizkega košatega učinka do visokega stolpca megle. Raven hrupa je lahko nizka ali visoka, odvisno od zračnega tlaka. Šobe je opremljena z 2 podvodnima kontrolnima ventiloma, primerna za globino do 3 metrov.

NFO Foam Jet

Kupček gazirane vode na nizki ravni, na visoki ravni pa postane Foam Jet pljuskajoč, peneč stolpec. Idealen za srednje velika in velike zaslone. Zagotavlja optimalne vizualne in zvočne učinke. Odvisen od nivoja vode.

NGA Fan Jet

Jasen učinek oblike pahljače. Idealen, če je nagnjen za 45 ° in se uporablja kot periferni učinek na lokaciji brez vetra. Niso odvisni od nivoja vode.

NGB Fan Jet

Jasen, razširjen učinek, oblike pahljače. Idealen, če je nagnjen za 45 ° in se uporablja kot periferni učinek na lokaciji brez vetra. Najbolj učinkovito uporabljen v sklopih. Niso odvisni od nivoja vode.

NGF Finger Jet

Prstom podobno pahljačasto pršenje, ki je idealno kot periferni okras za vertikalne osrednje zaslone v srednje velikih objektov. Odličen v stenskih namestitvah. Učinkovit kot zgoščevalno škropljenje v bazenih in ribnikih ali v vodnem hlajenju. Niso odvisni od nivoja vode.

NGL Flat Jet

Jasen, horizontalni učinek oblike pahljače. Idealen kot nizek periferni učinek na mirni lokaciji brez vetra. Niso odvisni od nivoja vode.

NHC Hollow Column Jet

Votel stolpec čiste vode, ki se zdi, kot zvrhana steklena epruveta. Dvignjena voda ustvarja minimalni pljusk vode. Spektakularno, ko je osvetljena. Niso odvisni od nivoja vode.

NIA Aerator Jet

Ta curek deluje neodvisno od nivoja vode, kljub temu zagotavlja visoko sodavico. Idealno za plitve bazene v malih in srednje velikih zaslonih. Lep izgled, ko je ponoči osvetljeno. Niso odvisni od nivoja vode.

NIC Funnel Cascade Jet

Krepak učinek, da lahko pripelje do zelo gazirane pršeče vode v manj kot idealnih vodnih pogojih. Za mala in srednje velike zaslone s plitvo vodo. Niso odvisni od nivoja vode.

NIF Independent Foam Jet

Proizvede bel peneči stolpec gazirane vode, ki dobro razsvetli in je neodvisen od nivoja vode. Priporočeno za mala in srednje velike zaslone v plitvih bazenih. Prihaja z možnostjo za vrtljive nastavke za priklope s priključki iz medenine ali vrata ventila.

NLC Column Jet

Preprost vertikalni steber čiste vode. Idealen kot osrednja točka za male in srednje velike zaslone. Prav tako ustrezna kot periferni učinek za velike zaslone. Niso odvisni od nivoja vode.

NLF Crown Jet

Narejen za škropiti ploščad na javnih igriščih, da se zagotovi odporne naprava proti vandalom ali pa se uporablja v malih in srednje velikih bazenov. Nežno škropljenje. Kotna NLF-076 Crown Jet se lahko uporablja kot dekorativni pršilni element za bazene in je lahko v pomoč hlajenju vode v bazenih v vročem podnebju. Niso odvisni od nivoja vode.

NLG Ground Jet

Večnamenski pršilni curek, ki se lahko uporablja v malih in srednje velikih fontanah. Curek lahko tudi vgradite v javnih površine, da se zagotovi namestitev odporna proti vandalom. Nežno škropljenje. Niso odvisni od nivoja vode.

NMB Mushroom/Bell Jet

Jasno ponjava utripajoče vode sposobne prevzeti dvojno oblik. Učinek se lahko spremeni iz gobe na zvonec, preprosto z obračanjem vrhu stožca. Mirna in brez škropljenja. Idealno za majhna območja, ki so brez vetra. Niso odvisni od nivoja vode.

NMC Tulip Jet

Jasno, trdna, voda v obliki gobe. Kadar deluje v celoti je zelo malo zvoka ali pljuska. Idealen tako za umirjeno in vetrovno lokacijah. Učinkovit kot hladilno in/ali pršeče izhlapevanje. Niso odvisni od nivoja vode.

NMF Bell Jet

Jasna voda v obliki zvona. Minimalen zvok ali pljusk. Idealno za majhna in srednje velike zaslone na lokacijah, ki so brez vetra. Primerna je za skupine v različnih višin. Niso odvisni od nivoja vode.

NMS Mini-Spout Jet

Jasne vodni curek, ki je elegantno pada v bazen. Uporablja se za stenske namestitve, brizg vode ali površinsko montažo. Vrtljivi integral dovoljuje direktno prilagoditve toku. Za uporabo predvsem v manjših arhitekturnih bazenih. Niso odvisni od nivoja vode.

NNG Niched Nozzle

NICHED šoba je posebej zasnovana za suhi krov ali betonske fontane. Enostavno vzdrževanje vključuje statične šobe in par luči v priročnem modulu. Obstaja več različnih možnosti šob, ki omogočajo različne mehke, za igranje prijazne zaslone. 3/8" široke reže v okrasnih bronastih rešetkah za drenažo in varnosti. Ta edinstvena zasnova vključuje možnost, da spreminja curek 5 stopinj v katero koli smer, da se zagotovi navpični izpust vode.

NPA Column Pod

Veliki vertikalni steber sestavljen iz koncentričnih vrst jasnih šob vodnega toka. Odlično za ogled na velikih razdaljah, še posebej, če so osvetljeni. Niso odvisni od nivoja vode.

NPB Medium Foam Pod

Peneči stolpec vode, ki pulzira, saj se dviguje v višino. Nenehno spreminjajoče se vzorec ustvarja vizualno zanimanje. Zelo malo pljuska. Idealen za srednje velika bazeni. Odvisen od nivoja vode.

NPC Crown Pod

Vsestranski dvostopenjski prikaz penečih vodnih tokov. Učinek je nastavljiv po višini in spreminjanju vzorca. Odvisen od nivoja vode.

NPD Mist Column Pod

Veličasten jasen stolpec vode, ki proizvaja meglene in čipkast učinek. Idealno za izhlapevanja ali hlajenje ribnikov. Proizvaja dober vizualni učinek na daljavo. Niso odvisni od nivoja vode.

NPF Large Foam Pod

Vsestranski, velik in peneč učinek na voljo v dveh različnih stilih. NPF-100 ponuja piramidni učinek, ki je stabilen v zelo vetrovnih lokacijah. NPF-200 zagotavlja trdno stolpičasti učinek nabreklega grebena. Spektakularni, ko so osvetljeni. Odvisni od nivoja vode.

NPN Pop Nozzle

"Popper Nozzle" je izdelan za male zaslone v zaprtih prostorih, kjer je zaželena majhna krogla ali "udarec" vode. Ta šoba lahko ustvari jasno vodno žogo, da se zdi, kot da je izbruhnila iz vodne površine. Šoba je v celoti potopljena in se lahko nastavlja tako višina, kot tudi oblika krogle s prilagajanjem časovnega aktiviranja in vstopnega tlaka vode.

NPW Large Watercastle Pod

Dramatične tristopenjski vodni učinek z zračenjem šob. Učinek je nastavljiv po višini in vzorcu. Idealno za gledanje iz velike razdalje. Odvisni od nivoja vode.

NRC Rain Curtain

Spektakularen učinek vodnih kapljic pada iz velike višine v počasnem posnetku, tiho in brez pljuska. Čipke se lahko vgradi do 20° od navpičnice brez ogrožanja učinkovitosti dežne zavese. Zavese imajo lahko več oblik. Omami, ko je osvetljena.

NSJ Spray Jewel Jet

Ljubek učinek pršenje, ki se lahko uporablja kot osrednji del za male in velike fontane. Posamezne šobe proizvajajo dragulju podobne šumeče tokove, ko je osvetljena ponoči. Niso odvisni od nivoja vode.

NSR Spray Ring

Krožni vzorec posameznih pršenj z izjemnim vizualnim učinkom. Pršenje se pojavi čipkast podnevi in blešči, ko je osvetljena ponoči. Nastavljiv šobe dovoljujejo padec, ravni ali izlivni vzorec. Niso odvisni od nivoja vode.

NWA Watercastle Jet

Ljubek učinek škropiva z nastavljivimi šobami, da se omogoči prilagodljivost na zahtevanem mestu. Idealno za male in srednje velike zaslone. Niso odvisni od nivoja vode.

NWC Watercastle Jet

Peneča in edinstveno tristopenjski jasni učinek vodnih tokov. Idealno za majhne in srednje velike zaslone. Niso odvisni od nivoja vode.

NWD Watercastle Jet

Vsestranski tristopenjski pršilni učinek z nastavljivimi šobami, ki omogočajo prilagodljivost na mestu zahteve. Vmesni in zunanji obroči curkov so neodvisno nastavljivi po višini s kontrolami, ki se nahajajo na vrhu glave razpršila. Niso odvisni od nivoja vode.