Osvetlitev - uvodna

Prilagodite svojo razsvetljavo z 12V in 24V osvetlitvijo, ki ustreza vašim potrebam:

  • Mokro
  • Suha
  • Prikrite
  • Plavajoče

 

Luči lahko tudi prilagodite z različnimi:

  • Stojali
  • Pokrovi leč
  • Barvami
  • Vrstami luči (točkovne, razširne)

EL002 Compact Fountain Light

Ta privlačna, kompaktna luč je na voljo v različnih nastavitvah moči in napetosti. Njena kompaktna velikost omogoča namestitev v bližini vsakega curka za izkoriščenje največ svetlobe ali v ozkem prostoru. Halogenske žarnice so na voljo v točkovni ali razširni različici, da se omogoči nežno svetlobo z nizkimi svetlobnimi učinki Na voljo z vgrajenim varovalom proti kamnom, toplotni odklop, različne dolžine kablov in z veliko namestitvenih konfiguracij, da ustreza vašim potrebam. Potopne IP68, oznaka CE, UL in ULC našteti. Narejeno iz 316L nerjavečega jekla.

EL005 Compact Fountain Light

Ta privlačna, kompaktna luč je na voljo v različnih nastavitvah moči in napetosti. Njena kompaktna velikost omogoča namestitev v bližini vsakega curka za izkoriščenje največ svetlobe ali v ozkem prostoru. Halogenske žarnice so na voljo v točkovni ali razširni različici, da se omogoči nežno svetlobo z nizkimi svetlobnimi učinki Na voljo z vgrajenim varovalom proti kamnom, toplotni odklop, različne dolžine kablov in z veliko namestitvenih konfiguracij, da ustreza vašim potrebam.

EL010 Low Intensity Underwater Light

Podvodna luč z nizko intenziteto za osvetlitev manjšega območja, kot so izlivna odprtina, slapovi in periferna osvetlitev. Idealno za plitve bazene. Lahko se namesti na tla ali v steno. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

EL015 Medium Underwater Intensity Light

Luč nizke intenzivnosti za podvoden ozek pramen osvetlitve. Lahko je uporabljena z različnih svetilk od 100W do 250W. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

EL020 Low-Profile Underwater Light

Ta vsestranska, nizkega profila in energetsko učinkovita podvodna luč, se lahko uporabljena v globini vode, od 100 mm do 460 mm. Parabolični reflektor zagotavlja nadzorovano projekcijo pramen. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

EL028 Floating Fountain Light

Za splošne namene, trdo odporna podvodna luč s široko lečo. Idealen za uporabo pri plavajočih fontanah, kjer je potrebna lahka napeljava. Lahko deluje z 300 W ali 500 W žarnicami. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

EL030 Low Voltage Underwater Light

Ta vsestranska, z nizkim profilom in nizko napetostjo (12V) podvodna luč se uporablja v globinah od 200 mm do 460 mm. Idealna za svetlobne učinke težkih voda. Lahko se namesti v serijah. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

EL040 Low Voltage Underwater Light

Ta vsestranska, z nizkim profilom in nizko napetostjo podvodna luč se uporablja v globinah od 200 mm do 460 mm. Idealna za svetlobne učinke težkih voda. Lahko se namesti v serijah. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

EL050 Heavy Duty Underwater Light

Za splošne namene, trdo odporna podvodna luč s široko lečo. Idealen za uporabo pri plavajočih fontanah, kjer je potrebna lahka napeljava. Lahko deluje z 300 W ali 500 W žarnicami. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

EL100 Heavy Duty Underwater Light

Trdna podvodna luč uporablja 1000W halogenske žarnice za dramatične učinke fontan. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

ELD Deep Niche Underwater Light

Podvodno luč primerna za talne konstrukcije kot tudi za stenske aplikacije. Prilagaja se DEFO EL-020, EL-030, EL-040, EL-050, EL-100 serijam luči. Nima izpostavljenih kablov. Luč se vrti in se lahko nagiba do 20°. Priložen standardni objektiv z varovalom na tečajih. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.

ELN Shallow Niched Underwater Light

Ta edinstvena, podvodna luč z nizkim profilom je dobavljena kompletno s steklenimi vlakni za vgradnjo v stene bazena ali tla. »Niche« je na voljo s strani ali povezavo spodaj. Nima izpostavljenih kablov. Luč se vrti in se lahko nagiba do 20°. Priložen standardni objektiv z varovalom na tečajih. Napeljava mora biti potopljena med obratovanjem.