Uvodna - Odtoki

Proizvodi za odtok odpadne vode in vstopne linije so na voljo v širokem spektru. Izbirajte med izbiro odvodov:

  • pretočni
  • talni
  • stenski
  • sesalni

 

DOA OverFlow Drain

Kombinacija pretočnosti in črpanja iz bazena. Presežek vode prelije v hidrant. "Slip" priključek na hidrant omogoča odstranitev za odvajanje.

DOC Superior Overflow Drain

Deluje tako za presežke kot za odvajanje vode. Zagotavlja vrhunsko delovanje toka v primerjavi s serijo DOA. Lahko se uporabljajo v rezervoarjih, cisternskih zbiralcih ali drugih območjih, kjer ni viden DOC.

DOL OverFlow Drain

Lahek, namestljiv na steno, odtok odvečne vode ureja nivo vode. Odvečno vodo prelije čez nastavljiv jez. Enojni vijak prilagodi cev na želeno raven po namestitvi.

DOW Overflow Drain

Stensko namestljiv, za težko uporabo, odtok odvečne vode ureja nivo vode. Odvečno vodo prelije čez nastavljiv jez. Enojni vijak prilagodi cev na želeno raven po namestitvi.

DPB Outlet Drain

Iztočni odtok za sušenje bazenov. Čep ima »slip« povezavo za lažjo odstranitev. Idealna za aplikacije, ki ne zahtevajo zatesnitev membrane in klešče ovratnice.

DSA Suction Drain

Sesalna odtočna črpalka za betonske bazene. Cedilo prestreže črepinje/smeti. Anti-vrtinec plošča preprečuje vstop zraku.

DSL Suction Drain

Sesanje vode ali glavni odtok za betonske bazene, za obdelovanje srednje do velikih količin odpadne vode. Če je vgrajen v stransko izhodni način, omogoča namestitev sesalne linije na manjšo globino.

DTS Threaded Sleeve Fitting

Threaded sleeve fitting facilitates watertight penetrations through concrete slabs for supply and drain lines.

DUT Sleeve Fitting

Navoj za odvod odpadne vode in dovodnih linij v betonskih bazenov. Samo za bakrene ali medeninaste cevi.

IEA Inlet Fitting

Natančnost inženirstva za težko uporabo pri vodnjakih. Zunanji prilagoditev omogoča lahko reguliranje izravnave in pretoka.

IEB Inlet Fitting

Recirkulacija bazena brez regulatorja pretoka s smerno nastavljivimi zrklami filtra.

IET Through Inlet

IFA Inlet Fitting

Dovodna odprtina za v betonske bazene z razprševalno ploščo, da se razprši tok in zmanjša površinska turbulenca. Idealno za slapove in kaskade fontane.

IFS Sleeve Fitting

Navoj za odvod odpadne vode in dovod linij v betonskih bazenih zagotavlja watertight penetration of decks, membranes and finished pool floors.