Električni - Uvodna

Crystal fontane izdeluje široko paleto fontano električnih proizvodov. Poiščite, kaj je potrebno za vašo namestitev:

  • Izbrana spojne škatle
  • Krmilniki vodnega nivoja
  • Vetrne kontrolne plošče
  • Spojke kablov
  • Senzorji nivojev

EBJ Underwater Junction Box

Podvodni vgrajen kanal razdelilnih omaric za podvodno povezave.

EBN Underwater Junction Box

Zalit vgrajen podvodni električni razdelilna omarica za vlije v konkretne aplikacije. Omogoča priključitev do štirih podvodnih luči. Priložena standardno z spodnjo vodovodno napeljavo.

ECB Suspended Level Control

Ta obešen kontroler, samodejno nadzira funkciji hitrega polnjenja in varno ugašanja v aplikacijah, kjer se nivo vode močno razlikuje. V povezavi s Crystal Fountain nadzorno ploščo je idealna za vodne funkcije s sekvenčnimi napravami, kot so ChoreSwitches.

ECL Water Level Control Panel

Plošča izvaja nadzor funkcij, ki jih nadzoruje elektronski senzor nivoja vode na naslednji način: Hitro polnjenje poganja 24 voltov elektromagnetni ventil, ki aktivira oskrbo z vodo potrebno za vzdrževanje optimalnih ravni vode; Varno ugašanje zaustavi vse električne funkcije v bazenu, med nizkimi ali nevarnimi nivoji ravni vode. Maxi Level omogoča nadzor razlik nivoja vode med zgornjo in spodnjo raven delovanja. Uporablja dva senzorji namesto enega v posebnih razmerah, na primer v valovitih bazenih ali pri več nivojskih aplikacijah, ki lahko začasno povzročijo nenavadne premike vode. Ta senzor je lahko uporabiti tudi za znamenje visoke vode ali poplave v zaprtih prostorih.

ECW Wind Control Panel

Nadzorna plošča vetra je mikroprocesorska straža, ki natančno zaznava hitrost vetra ter uredi kontrole vodnjaka, da sistem še naprej deluje še v manj kot idealnih pogojih. Na voljo tudi z zmogljivostmi Dual Sensor.

EGN Cord Seal for EBN

Kompresijski kabelska spojka za uporabo z 'EBN' "razdelilnimi omarice". Zagotavlja neprepustno povezavo podvodnih kablov, ki povezujejo razdelilne omarice z lučmi.

EGS Junction Box Cord Seal

Za neprepustne povezave podvodnih kablov, ki povezujejo razdelilne omarice z lučmi, senzorji nivoja vode in črpalkami.

EP Stub Up

Prirobna bronasta ups škrbina vodnika so neprepustne in močne. Škrbina ups zagotovlja neprepusten in varen preboj skozi beton in membrane neposredno v vodnjak bazenih. Uporaba kot terminal priključki z "bronasto EBJ" podvodno razdelilno omarico.

ESD Deck Mounted Level Sensor

Vgrajen elektronski senzor nivoja vode samodejno nadzira hitro polnjenje in varno ugašanje. Vstop vode in cevi se razširjajo prek stene bazena. Zgornji dostop olajša končno plavajočo prilagoditev. Nizka napetost za varnost. Poveže se s ECL kontrolno ploščo.

ESF Conduit Mounted Level Sensor

Vgrajen elektronski senzor nivoja vode samodejno nadzira hitro polnjenje in varno ugašanje. Nizka napetost za varnost. Poveže se s 'ECL' kontrolno ploščo.

ESG Conduit Mounted Level Sensor

Vgrajen elektronski senzor nivoja vode samodejno nadzira hitro polnjenje in varno ugašanje. Nizka napetost za varnost. Poveže se s 'ECL' kontrolno ploščo. Vertikalna namestitev.

ESL Adapter Level Sensor

ESL senzor nivoja vode je prilagodljiv za večino razdelilnih omaric za različne aplikacije in pogoje. Senzorji se lahko uporabljajo za hitro polnjenje in/ali varno ugašanje na bazenih, kjer ravni kontrole bodisi niso bili predvideni ali niso več funkcionalni. Poveže se s 'ECL' kontrolno ploščo.

ESN Cast-In Level Sensor

Vgrajen elektronski senzor nivoja vode samodejno nadzira hitro polnjenje in varno ugašanje. Nizka napetost za varnost. Poveže se s 'ECL' kontrolno ploščo. Vertikalna namestitev.

ESP Wall Mounted Level Sensor

Splakovanje, stenska namestitev, elektronski senzor nivoja vode samodejno nadzira hitro polnjenje in varno ugašanje. Nizka napetost za varnost. Poveže se s 'ECL' kontrolno ploščo.

ESS Moveable Level Sensor

Premičnine elektronski senzor nivoja vode samodejno nadzira hitro polnjenje in varno ugašanje. Sensor je nastavljiv po višini po namestitvi. Nizka napetost za varnost. Poveže se s 'ECL' kontrolno ploščo. Vertikalna namestitev.

ESW Wall Mounted Level Sensor

Stensko namestljiv, elektronski senzor nivoja vode samodejno nadzira hitro polnjenje in varno ugašanje. Je mogoče namestiti na navzdol za plitve aplikacije. Standard s povezavo nazaj. Nizka napetost za varnost. Poveže se s 'ECL' kontrolno ploščo.