BAZENI IN WELLNESS PROGRAM

Uvodna - Dodatki

Crystal fontane izdeluje opremo izdelkov, ki bodo dobro delovali z izdelki iz linije WaterCrystal; nizek profil, podvodna razsvetljava, odvajanje vode, gibljivi priključki in podvodna stičišča. Če potrebujete nadomestne dele za katerega koli od teh proizvodov, nam pišite.

Hidravlični nadzornik nivoja vode

Hydraulic Water Level Control WMX 050

Vgradnja v steno. Pomaga samodejno polniti manjše vodnjake, da se vzdržuje konstantna raven vode. 1/2" povezava, 5 gpm @ 30 psi.

Podvodna luč nizkega profila

Low Profile Underwater Light WML 020

250 vatov močna podvodna luč z »varovalom proti kamnom« zasnovana za vertikalne učinke v vodnjakih. Prihaja s standardnim z 20" kabelom, 250 vatno žarnica in toplotnim izklopom. Standardna različica deluje do 0.5 m (16") vodne globine. UL odobrena za uporabo samo v vodnjakih.

Overflow drain

Overflow Drain WMI 200

Deluje tako za presežke kot za odvajanje vode. »Zdrsljiva« povezava na rezervoar omogoča enostavno odvajanje vode. 2"povezava, 18" visoka.

Vrtljivi spojnik

Swivel Connector WMU Series

Ste zaskrbljen, da boste imeli vaš šobe cel čas naravnost? Vrtljivi spojnik povezuje dno šobe, da pomaga uskladi šobe po namestitvi. Omogoča do 15 stopinj uravnavanja od centra. Velikosti na voljo so od 3/4"do 2".

Podvodne priključne doze

Underwater Junction Box WMJ 204

Bronasta priključne doze za do 4 povezave za podvodne luči WML 020. 3/4" kanalne povezave. Vključuje tudi (4) stičiščna tesnila za povezave in (3) vtiče. Na voljo so tudi druge velikosti priključnih doz.