BAZENI IN WELLNESS PROGRAM

Uvodna - Bazeni

Linija stanovanjskih izdelkov dodaja razburljive vodne funkcije novim bazenom ter posodablja starejše bazene. Vsi izdelki so vnaprej izpiljeni in pridejo z enostavnimi navodili za namestitev. Nekateri izdelki so osvetljeni in zagotavljajo lepoto in razvedrilo dan in noč:

  • Crown
  • Foam
  • Fyrefly™
  • Laminar
  • Stream (NOVO! TriStream, WMD115)
  • CrystalFalls™

 

Crown

Crown proizvaja nežno škropljenje, da zabava otroke in hladi vaš bazen. Poleg vizualnega ugodja, Crown proizvaja v ozadju nežen, pomirjajoč zvok. Oba Stream Jet in Crown Jet imata zamenljive glave. Če želite hitro spremeniti učinek, lahko preprosto odvijemo zgornji del in nadomestimo. Krovno vgrajen za stene bazen, vodnih curki lahko sežejo do 1.8 m v višino in dobro delujejo tudi v zaporedju. Varno za otroke ob predpisani uporabi.

Crystal Falls

CrystalFallsTM curek je na voljo za krovne ali aplikacije vgrajene v steno in se lahko vrti za ustvarjanje različnih variacij raztegnjenosti in višine. Samostojni curki lahko deluje kot poudarek, medtem ko skupina ustvarja močno osrednjo točko. Z neobveznim dodajanjem luči iz optičnih vlaken se lahko ustvari večerni svetlobni učinek.

Fyrefly Jets

Fyrefly Jet z enostavno vgradnjo v vašem krovu pride v osvetljeni in nerazsvetljeni različici. Vodni curek je lahko projiciran v vzorcu metle ali v vzorcu linearnega pršila. Namestite razvrščene za ustvarjanje igrivega obočnega učinka. Luknje se lahko nastavijo pod kotom 20 ali 40 stopinj za različne obočne višine. Varne za otroke pri uporabi v skladu z navodili.

Fire & Water Bowls

Ognjene in vodne sklede

Dodajte razburjenje ognja in vode vsem poslovnim ali stanovanjskim zunanjim razstavam. Uporabite skledo kot korito, korito z vodo ter prikažite vodni odtočni kanal ali ogenj! Na možnost so štiri lepe sklede izmed katerih lahko izbirate, narejenih iz betonskih ali starinskega kovanega bakra. Vse z različno dekorativno dovršenostjo - odsevna stekla, vulkanski kamni ali krogle. Ognjena skleda prihajajo v popolni opremi, vključno z nadzorno ploščo.

Laminars

Crystal fontane je originalno ime za dvorišču zabavo. Laminarni učinek je visokotehnološko iluzija. Voda je tako dobro nadzorovana, da ustvarja neprekinjeno vodno podobo stekleni šibi, ki pade v vodo skoraj brez zvoka in pljuska. Ko so dodana optična vlakna spreminjajoče se barve, in povezana z visoko kakovostnim razsvetljevalcem optičnih vlaken, vse skupaj proizvaja osupljive večerne svetlobe spektakle. Spektakularni so prav tako v bazenih ali zdraviliščih in se lahko namestijo znotraj krova. Na območju z nizkim vetrom te "vodne šibe/palice" dosežejo do 2 metra visoko in lahko potujejo do 3 metre daleč brez razpada. Največja višina in razdalje se lahko razlikujejo glede na kakovost vode in lokalnih pogojev. Varne za otroke pri uporabi v skladu z navodili.

Stream Jets

Elegantni vodni tokovi, ki preoblikuje kakršenkoli bazen v osupljiv vodnjak. Curki vode dobro delujejo v kombinaciji, da ustvarijo zaveso obočne vode. Ta lepi šobe, v celoti nastavljive v krov bazena, lahko proizvajajo tok vode, približno 2.5 metrov visoko. Lahko poskusite tudi Stream Jet Multi za ustvarjanje višjih lokov. Oba Stream Jet in Crown Jet imata zamenljive glave. Če želite hitro spremeniti učinka, lahko preprosto odvijete zgornji del in nadomestite z drugim. Curki so 3/8"premera in jih lahko uporabljate v zdraviliščih, da ustvariti dramatičen učinek. Kot pri vseh naših izdelkih blagovnih znamk WaterCrystal, so otrokom varne za uporabo v skladu z navodili.

Foam Jets

Foam Jets proizvajajo kupček penine, gazirano vodo, ki zagotavlja veliko vizualnih in zvočnih učinkov. Namestite nekaj teh na vaši plaži ob vstopu in lahko boste uživali nežen pljusk vode medtem, ko se sončite. Za večerne užitke razmislite o Illuminated Foam Jet. Optična vlakna spremenljivih barv, ki so povezane s kakovostnimi lučkami iz optičnih vlaken ustvarjajo svetleč sijaj. Po dogovoru lahko namestimo samostojno ali v skupinah in so otrokom varne pri nizkem vodnem pritisku. Stolpce vode je mogoče nastaviti do 0.5 metra v zrak. Upoštevajte, da je ta produkt namenjen za uporabo v vstopnih bazenih in premočrtnih bazenih, z manj kot 12 cm vode.